Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
      Valo Banner 150x200pix 31009 Gif

Arsi Haminasta Kilven vieraana 24.04.2015 klo 18.00

 

 

11.02.2015

Asta Kimmo Suomen joukkueessa Puolan turnauksessa

XXVIIth International Volleyball Tournament, Starogard Gdanski, Puola 4. - 9.6.2015.
1999- ja nuoremmat tytöt / pojat. Omakustannusosuus ilmoitetaan myöhemmin ilmoittautuneille.
Tyttöjen joukkue osallistuu Puolan turnaukseen, poikien osalta vielä tilanne avoin.
Tytöt: Heininen Katariina, Kimmo Asta ja Pusila Sanni KaVe Juniorit, Laaksonen Jenna, Kovanen Pauliina, Rantanen Siiri ja Virtanen Ella-Stiina LTU, Schalin Iida PeTähti.
Valmentaja Jori Sivula, huoltaja/joukkueenjohtaja (nimeämättä).

 

13.12.2014

Kilven vuoden palloilijaksi valittiin lentopalloilija, kolmessa joukkueessa tälläkaudella urakoiva Asta Kimmo.

Asta pelaa sarjapelejä Haminan Arsin C-tytöissä sekä Karhulan Veikkojen A ja B-tyttöjen joukkueessa. Astan kehitys lentopalloilijana on ollut rakettimaisen nopeaa, osoituksena tästä on se, että hän vakiinnuttanut paikkansa aloituskoonpanossa jo ikätasoansa pari sarjaluokkaa vanhehpien joukkueessa. 

 

 

31.08.2014

Lentopallokausi avataan 01.09.2014 18.00

Tervetulo pelaamaan vanhat sekä uudet lajista kiinnostuneet-

24.04.2014

Lentopalloa            

Haminan Arsi KilpiTeamin vieraana 25.04 seurantalon salissa klo 18.00

Katso video pelistä tästä

 

 

video2.

19.03.2014

Lentopallo team vierailulle Haminaan

HaminanArsi vs. Suur-Miehikkälä

31.03.2014 klo 19.00 pelataan Haminanliikuntahallilla 

Pitkän kauden päätteeksi on tarkoitukena mitata joukkueen taitotaso ja pelata ottelu Haminan Arsin lentopalloteamin kokemusta pursuavaa joukkuetta vastaan.

 

 

 

LENTOPALLO 2014
Lentopalloa seurassa pelataan kuntolentis pohjalta. Peli päivät ovat pääsääntöisesti maanantai ja perjantai klo 18.00-20.30. Muuttuvista pelipäivistä pyritään ilmoittamaan etusivun ilmoitustaululla. Jos olet kiinnostunut pelailusta, tule mukaan liikkumaan monenkirjavaan joukkoon. Seisomapaikat on tällä hetkellä kovan kysynnän vuoksi  täyteen varattuja, joten sellaista emme voi kauden tässä vaiheessa  enää taata. Ovelta voi tiedustella mahdollisia peruutuksia. Etuosto-oikeus on kuitenkin  multilahjakkuuksilla, sillä pallon "tappajia" joukkue vilisee. Istumapaikat ja aitiot eivät ole käytettävissä pelipäivinä, mutta em. paikan lunastaneilla on kuitenkin vapaa pääsy baarin tiloihin. Luottokortit eivät tuolloinkaan valitettavasti käy, joten varaa riittävästi käteistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seuran kasvatti Asta Kimmo mukana voittamassa Power Cup- turnausta Mikkelissä

 

 

 

 

Power Cup 2013 Mikkeli PDF Tulosta Sähköposti

 

 

Arsin C-tyttöjen  supersarjan joukkue ylsi  seurahistorian ensimmäiseen Power Cup-turnausvoittoon.

 

Joukkue voitti oman alkulohkonsa kaikki ottelut ja puolivälieräsarjassakin kärsi vain yhden 1-2 tappion. Semifinaalin voitto Liedon Parmasta siivitti joukkueen loppuotteluun Petäjäveden Petäjäisiä vastaan. Tiukassa finaalissa Arsi hävisi ensimmäisen erän, mutta voitti toisen. Ratkaisevassa kolmannessa erässä Arsi oli parempi pistein 15-10. Näin siis finaalin voitto Arsille 2-1. Sarjassa oli mukana 62 joukkuetta.

-Mahtava fiilis, hieno joukkuehenki ja asenne !  Näin kommentoi Arsin valmentaja Mika Kuokka joukkueen menestystä turnauksessa

-Tiesin, että joukkueella voisi olla mahdollisuuksia kympin sakkiin, koska kuluneella kaudella tytöt voittivat etelän alueella supersarjan hopeaa, mutta turnausvoitto oli kyllä mieluisa yllätys, Kuokka jatkaa.  Vastassa oli monia tasokkaita, yksilötaidoltaan hyviä joukkueita, mutta viime kädessä joukkuehenki, ”pelihuumori” ja oikea asenne ratkaisi voiton Arsille.

 

 

 

 

 

©2019 Suur-Miehikkälän Kilpi ry. - suntuubi.com